Asiakkaamme

1/2

Nokituomas

NokiTuomakselle suunnittelimme täysin uudet nettisivut, sekä teimme lehtimainoksen. Nettisivut toteutui erinomaisella yhteistyöllä NokiTuomaksen omien kuvien ja logon pohjalta, lopputuloksena juuri asiakkaan näköiset nettisivut ja ulkoasu. Yhteistyömme jatkuu muiden projektien myötä.

1/3

Herrar

Herrarille suunnittelimme täysin uudet verkkosivut, sekä visuaalisen ilmeen. Loimme Facebook- ja Instagram sivut. Olemme suunnitelleet koko yritysilmeen logosta käyntikortteihin ja yhteistyömme jatkuu muiden projektien parissa.

1/3

Logora

Logoralle sunnittelimme ja toteutimme täysin uudet nettisivut, sekä käyntikortit. Logora tarjoaa täyden palvelun brändi-ilmeen toteutusta, suunnittelusta asennukseen ulko- ja sisämainontaan. Yhteistyö Logoran kanssa sujui erittäin hyvin, ja saimme tehtyä heidän näköisensä yritysilmeen niin nettisivuille kuin käyntikortteihinkin.

1/5

Tatuka

Kävimme valokuvaamassa Tatukan porotilalla, ja toteutimme sen jälkeen nettisivut sekä suunnittelimme esitteen.

1/1

TSS OY

Teemme mielellämme myös pienempiä projekteja, kuten TornionSähköService Oy:lle suunnittelimme käyntikortit

1/2

Heikki Rautio KY

Heikki Raution kyläkaupalle päivitimme nettisivut nykypäivään. Suunnittelimme uusista nettisivuista modernimmat, toimivat ja responsiiviset. Nettisivuja varten kävimme ottamassa kuvia kyläkaupalla.

1/2

Pellon Serviisi Oy

Pellonserviisille suunnittelimme uudet raikkaat nettisivut 

1/2

Arctic Camping

Suunnittelimme käyntikortit ja esitteen

1/2

Lapin Taksipalvelu

Suunnittelimme käyntikortit ja esitteen