Nettisivut

NokiTuomakselle suunnittelimme täysin uudet nettisivut, sekä teimme lehtimainoksen. Nettisivut toteutui erinomaisella yhteistyöllä NokiTuomaksen omien kuvien ja logon pohjalta, lopputuloksena juuri asiakkaan näköiset nettisivut ja ulkoasu. Yhteistyömme jatkuu muiden projektien myötä.

Extra -nettisivut sekä käyntikortit

Logoralle sunnittelimme ja toteutimme täysin uudet nettisivut, sekä käyntikortit. Logora tarjoaa brändi-ilmeen toteutusta täyden palvelun, suunnittelusta asennukseen ulko- ja sisämainontaan. Yhteistyö Logoran kanssa sujui erittäin hyvin, ja saimme tehtyä heidän näköisensä yritysilmeen niin nettisivuille kuin käyntikortteihinkin.

Käyntikortit

Teemme mielellämme myös pienempiä projekteja, kuten TSS:lle suunnittelimme käyntikortit.

Myynti- ja markkinointiapu

Ozoneair AB on ruotsalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut otsonikäsittelyyn. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Ruotsin Luulajassa ja yritys on ottamassa vahvasti jalansijaa myös Suomen markkinoilla.

Yrityksen tuotteet ovat herättänyt suurta mielenkiintoa suomalaisten kuluttajien parissa ja meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä Ozoneairin kanssa - palvelimme yhtiön suomalaisia asiakkaita asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä.

Tatuka - Valokuvaus, Nettisivut ja Esite

Kävimme valokuvaamassa Tatukan porotilalla, ja toteutimme sen jälkeen nettisivut sekä suunnittelimme esitteen. 

HEIKKI RAUTIO KY

Heikki Rautio Ky - Nettisivut & Valokuvaus

Heikki Raution kyläkaupalle päivitimme nettisivut nykypäivään. Suunnittelimme uusista nettisivuista modernimmat, toimivat ja responsiiviset. Nettisivuja varten kävimme ottamassa kuvia kyläkaupalla.

Herrar -Nettisivut Extra ja Visual

Herrarille suunnittelimme täysin uudet verkkosivut, sekä visuaalisen ilmeen. Loimme Facebook- ja Instagram sivut ja ylläpidämme niitä. Olemme suunnitelleet koko yritysilmeen logosta käyntikortteihin ja yhteistyömme jatkuu muiden projektien parissa.

Mirva Mattila

mirva.mattila@mirnetti.fi

+358 400 566 122

MirNetti

Y-tunnus: 2573247-8

Toimintapaikat: Pello, Helsinki
Toiminta-alue: valtakunnallisesti

MirNetti