nokituomas_logo_2019-transparent.png

Nettisivut

NokiTuomakselle suunnittelimme täysin uudet nettisivut, sekä teimme lehtimainoksen. Nettisivut toteutui erinomaisella yhteistyöllä NokiTuomaksen omien kuvien ja logon pohjalta, lopputuloksena juuri asiakkaan näköiset nettisivut ja ulkoasu. Yhteistyömme jatkuu muiden projektien myötä.

Logora-logo-wix.png

Extra -nettisivut sekä käyntikortit

Logoralle sunnittelimme ja toteutimme täysin uudet nettisivut, sekä käyntikortit. Logora tarjoaa brändi-ilmeen toteutusta täyden palvelun, suunnittelusta asennukseen ulko- ja sisämainontaan. Yhteistyö Logoran kanssa sujui erittäin hyvin, ja saimme tehtyä heidän näköisensä yritysilmeen niin nettisivuille kuin käyntikortteihinkin.

tss_logo_levea.png

Käyntikortit

Teemme mielellämme myös pienempiä projekteja, kuten TSS:lle suunnittelimme käyntikortit.

WhatsApp Image 2019-05-01 at 12.10.11.jp
logo.png

Myynti- ja markkinointiapu

Ozoneair AB on ruotsalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut otsonikäsittelyyn. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Ruotsin Luulajassa ja yritys on ottamassa vahvasti jalansijaa myös Suomen markkinoilla.

Yrityksen tuotteet ovat herättänyt suurta mielenkiintoa suomalaisten kuluttajien parissa ja meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä Ozoneairin kanssa - palvelimme yhtiön suomalaisia asiakkaita asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä.

Tatuka-logo-valkoiset-reunat-web2.png

Tatuka - Valokuvaus, Nettisivut ja Esite

Kävimme valokuvaamassa Tatukan porotilalla, ja toteutimme sen jälkeen nettisivut sekä suunnittelimme esitteen. 

HEIKKI RAUTIO KY

Heikki Rautio Ky - Nettisivut & Valokuvaus

Heikki Raution kyläkaupalle päivitimme nettisivut nykypäivään. Suunnittelimme uusista nettisivuista modernimmat, toimivat ja responsiiviset. Nettisivuja varten kävimme ottamassa kuvia kyläkaupalla.

Herrar_logo_musta.png

Herrar -Nettisivut Extra ja Visual

Herrarille suunnittelimme täysin uudet verkkosivut, sekä visuaalisen ilmeen. Loimme Facebook- ja Instagram sivut ja ylläpidämme niitä. Olemme suunnitelleet koko yritysilmeen logosta käyntikortteihin ja yhteistyömme jatkuu muiden projektien parissa.

 Pellon Serviisi Oy 

Pellon Serviisille suunnittelimme uudet verkkosivut

_DSC0036.jpg
_DSC0035.jpg
_DSC0021.jpg